Ajo

Me të mbushur moshën 30 vjeç, do të ndihesh njëkohësisht mirë dhe keq. Mos u shqetësoni! Me leximin e këtij shkrimi do të kuptoni se të qenit mbi 30 vjeç është më mirë se 20. Keni dëgjuar për shprehjen se “jeta fillon pas të 40-ve”, kjo është e vërtet. Këtu kemi argumente të fuqishme që vërtetojnë se sa më i rritur të jesh aq më madhështore të duket jeta. Ju nuk keni frikë që të shprehni dëshirat tuaja, qoftë këto dhe të çmendura, ndryshe nga mosh

Media Galeri