Kulturë

“Kërkimet dhe grabitjet ecin paralelisht dhe bëheshin ditën për diell. Kërkime që ishin grabitje dhe grabitje që dukeshin si kërkime, ndërkohë që askush nuk e vinte ujin në zjarr për vite të tëra”. Është kjo deklarata e bërë ditën e sotme e Kryeministrit Edi Rama, nga parku arkeologjik i Apollonisë në Fier, ku inspektoi rikonstruksionet e bëra. Nga aty, kreu i qeverisë tha se investimet në kulturë shihen si investime luksi, por sipas tij e kundërta ësht
16.03.2017 - 19:44

Media Galeri