Transmetuar më 29-03-2024, 16:00

Fibank Albania – Sponsor Gjeneral i Festivalit Operistik Ndërkombëtar “Marie Kraja”

Fibank Albania është krenare të jetë për të dytin vit radhazi sponsori gjeneral i Festivalit Ndërkombëtar të Këngëtarëve Operistike "Marie Kraja", një fener i ekselencës artistike me pjesëmarrjen e vokalistëve të talentuar nga e gjithë bota.

Ky event prestigjioz, këtë vit ka edicionin e tij të 20-të dhe feston bukurinë e përjetshme të muzikës operistike që shfaq interpretues të shquar.

16 këngëtarë nga 4 kontinente performojnë në një garë spektakolare gjatë dy netëve magjike, 28 dhe 29 Mars 2024.

Si sponsor i përgjithshëm, Fibank Albania luan një rol kyç në mbështetjen e këtij eventi të mrekullueshëm kulturor.

Duke sponsorizuar këtë festival, Fibank Albania mbështet aktivitetet kulturore të vendit, veçanërisht ato cilësore si Marie Kraja dhe është pjesë e disa projekteve që mbështesin artin dhe kulturën ashtu si edhe aktivitete të tjera në funksion te zhvillimit të shoqërisë.

Këngëtarë nga e gjithë bota kanë privilegjin të performojnë në Teatrin Kombëtar të Operas & Baletit. Ky vend historik rezonon me pasionin dhe madhështinë e traditës operistike.

Festivali tërheq një juri të shquar ndërkombëtare. Regjisorët nga shtëpitë kryesore të operës gjermane, presidenti i "Opera Europa" dhe personalitete të tjera vlerësojnë shfaqjet.

Ky konkurs operistik është shumë i rëndësishëm për këngëtarët që mund ta gjejnë veten të rekrutuar për produksionet e ardhshme operistike.

Pjesëmarrësit kanë mundësinë të performojnë drejtpërdrejt në televizion, të transmetuar në kohë reale. Imagjinoni emocionin e ndarjes së artit tuaj me një audiencë globale! Festivali jep çmime të konsiderueshme, duke përfshirë 5,000 € për çmimin e parë. Këngëtarët dhe spektatorët përjetojnë emocionet e një gare të performancave të mrekullueshme.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd