Sociale

Skandal në Zyrën e Përmbarimit në Lushnjë, ku një përmbaruese kërkon paratë për pensionin ushqimor të një fëmije, duke u bazuar në dy kërkesa false, ndërkohë që babai i fëmijës, i cili duhet të paguajë, ka 7 vite që kërkon fëmijën, por askush nuk i jep zgjidhje.Fiks Fare denoncoi rastin e qytetarit Haki Seferi, i cili tregoi se ka shtatë vite që kërkon fëmijën, por ish-bashkëshortja e ka marrë pa aprovim dhe bashkë me të është larguar në Greqi.Seferi t

Media Galeri