Ekonomi

Sot, më 3 mars 2024, dollari amerikan, blihet me 95.5 lekë dhe shitet me 96.4 lekë. Euro, blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë. Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 107.8 lekë, ndërsa në shitje me 108.5 lekë. Paundi...
26-02-2024, 08:36
21-02-2024, 08:38
19-02-2024, 08:50
18-02-2024, 09:24
08-02-2024, 09:49
05-02-2024, 09:27
03-02-2024, 10:06
08-01-2024, 09:42