Kronikë

Zbulohet shkaku i rënies së zjarrit në shtëpinë e të moshuarve në Poliçan, ku për pasojë dy persona gjetën vdekjen.Tahir Senka 84 vjeç dhe Mustafa Kaçeli 81 vjeç, gjetën vdekjen në gjumë, si pasojë e asfiksimit prej tymit.Nga hetimet dhe verifikimet e kryera, është zbuluar se shkak për zjarrin është bërë një cigare e cila ishte harruar ndezur në dhomën ku flinin dy viktimat.Prej cigares është shkaktuar zjarri në batanijen me të cilën ishte mbuluar njëri nga

Media Galeri