Superliga Shqipëtare

Tirana do të përballet në derbin e ardhshëm me Partizanin pas një situate të vështirë. Ka ndryshuar 2 trajner në 15 javë dhe kur kanë mbetur edhe tre ndeshje deri në mbyllje të vitit presidenti Halili ka vendosur për të...
Më Shumë...