Kosovë Kronikë

Dy vëllezër janë gjetur të vrarë në fshatin Kryshec të Pejës, Kosovë, mbrëmjen e djeshme.Arsim dhe Ramiz Berisha u gjetën të vrarë në malin afër fshatit Kosuriq të Pejës.Kjo ngjarje ka tronditur këtë familje, pasi në një periudhë kohore prej 18 vitesh, shkon në 5 numri i anëtarëve të vrarë në këtë familje.Aktualisht në këtë shtëpi, kanë mbetur vetëm nëna e tyre dhe gruaja shtatzënë e Ramizit, i cili u vra mbrëmë.Anëtarë e të afërm të të vrarëv

Media Galeri