Serie A

Orë vendimtarë për mbrojtësin e Napolit dhe të Kombëtares kuqezi. Juventus dhe Roma synojnë blerjen e tij, ndërkohë Napoli po luan me kartat kush afron më tepër. Napoli kërkon jo më pak se 25 milionë euro për lojtarin shkodran. Dëshira...
Më Shumë...