Për reklama dhe njoftime tek NOA kontaktoni:
Tel: +355 68 20 54752
Email: [email protected]
Rreth NOA.al
NOA.al - Agjencia Kombëtare e Lajmeve NOA, është një subjekt mediatik i licencuar në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht është në vitin e dymbëdhjetë të transmetimit.

NOA është një agjenci lajmesh e pavarur. Ajo konsiderohet burim i besueshëm informacioni, të cilit i referohen mediat shqiptare (gazeta, radio, TV, faqe online) dhe të huaja. Instituti Shqiptar i Mediave në raportin e saj e ka shpallur agjencinë NOA si “Portali informativ me më shumë vizitorë se çdo website tjetër në Shqipëri”.

Gjithashtu NOA cilësohet dhe si “Agjencia më e mirë dhe më e klikuar në Shqipëri”, çmim i akorduar nga Fokus Media Group.

NOA është një ndër faqet më të klikuara nga shqiptarët jo vetëm në Shqipëri, por edhe Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi, Greqi, Itali, SHBA dhe të tjera, me mbi 18 milionë vizita në muaj sipas Google Analytics.

NOA ka qëndrimin më të gjatë ditor në faqe se çdo websit tjetër shqiptar, sipas Alexa.com, pjesë e Amazon.

NOA, si një burim i besueshëm informacioni, është zyrtarisht e certifikuar nga Facebook Irlandë. Sipas të dhënave të Facebook, NOA ka mbi 700 mijë ndjekës aktivë.