bota

Një ishull i çuditshëm me formë të rrumbullakët, i cili duket sikur rrotullohet rreth vetes është etiketuar si “syri i alienëve” në Tokë.Ishulli u zbulua në zonën e Parana, mes qyteteve Campana dhe Zarate në Buenos Aires, të Argjentinës. Gjithçka doli në pah pasi producenti argjentinas Sergio Neuspillerm, ishte në kërkim të një vendi për xhirimin e filmit të tij me bazë dukuritë paranormale.Sipas tij, ishulli ka një formë sferike të përkryer, çka e bën t
12.02.2017 - 09:30

Media Galeri