OMG

Të gjithë kanë pakënaqësi nga partnerët, por disa prej tyre e ekzagjerojnë vërtetë me hakmarrjen, ose shakatëI tillë është edhe rasti i kësaj vajze e cila si shenjë hakmarrje për ndonjë pakënaqësi që mund të ketë pasur me partnerin e saj, teksa ky i fundit flinte, ajo i mbushi shtratin me shashka.Është vërtetë çmenduri, por vajza vendosi plot 8 mijë shashka të lidhura me njëra-tjetrën rreth e qark të dashurit dhe më pas ndezi fitilin, duke shkaktuar kështu
17.02.2017 - 17:51

Media Galeri