Transmetuar më 07-04-2024, 23:31

SHBA-Një burrë me vetëm 2 dollarë me vete pati super fat dhe fitoi mbi 1.3 miliardë dollarë në xhekpotin e Powerball, i teti më i madhi në historinë amerikane. Shorti i Powerball u zhvillua mëngjesin e kësaj të diele.

Bileta prej 2 dollarësh me gjashtë numrat e saktë rezultoi të ishte “e artë” për fituesin, pasi përpjekja e tij kishte një shans vetëm një në 292.2 milionë, që do të thotë se shuma përfundimtare shumëfishohet dhe xhekpoti është më i madh.

Çmimi përafërsisht 1.3 miliardë dollarë mund të mblidhet në një shumë totale prej 608.9 milion dollarë, me opsionin e dytë që është një pagesë fillestare e ndjekur nga 29 pagesa vjetore në para.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit