Transmetuar më 17-06-2024, 22:12

Paulo Gabriel da Silva Barros dhe Katyucia Lie Hoshino, një çift brazilian, kanë siguruar zyrtarisht titullin e çiftit më të shkurtër të martuar në botë. Ky dallim nxjerr në pah një histori të veçantë të dashurisë. Në vend që t’i nënshtrohen presioneve shoqërore, Barros dhe Hoshino kanë përqafuar karakteristikat e tyre fizike dhe kanë krijuar një dashuri unike për njëri-tjetrin.

Çifti, i cili u njoh në vitin 2006, krijoi një lidhje të fortë për më shumë se 15 vjet përpara se të zyrtarizonte bashkimin e tyre, duke u bërë tani çifti më i shkurtër i martuar. Ata thanë në një deklaratë për mediat se:

Ne mund të jemi të shkurtër, por kemi zemra të mëdha dhe shumë dashuri për njëri-tjetrin si dhe për të gjithë në jetën tonë. Jeta jonë nuk është pa sfida, por ne jemi kaq të lumtur që mund t’i trajtojmë këto sfida së bashku.

Sipas Guinness, gjatësia e kombinuar e çiftit është 181.41 cm. Gjatësia e Paulos është 90.28 cm, ndërsa e Katyucia është 91.13 cm.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd