auto

“Audi” në Gjenevë arriti me gjeneratë të re të modelit “RC5 Kupe” që është me V6 bi-turbo motor, 2.9 litër.Nën kapakun tani gjendet motori 2.9 litërsh V6 bi-turbo motor, që e lëviz edhe “Porshe Panamrra 4C”, por me 450 kf (336 kW) është më i fuqishëm nga limuzina sportive nga Shtutgardi. Në krahasim me modelin “RC5” në largim, momenti maksimal rrotullues tani dukshëm është rritur (+170Hm) dhe arrin madje 600 Hm.Me masë të zvogëluar për 60 kilogram
28.09.2016 - 00:54

Media Galeri