Hi-Tech

Robosea ka shfaqur dronin e parë nënujor BIKI Bionic pa tela, i cili mundëson xhirimin e pamjeve në cilësinë 4K.“Biki mund të manovrojë kudo, dhe me përdorimin e algoritmit tonë ekskluziv, Robosea mund të mbajë ekuilibrin e saj në ujë, duke mundësuar vetë-stabilizimin e videos dhe fotot e mprehta nëpërmjet kamerës të kësaj platforme” tha Dr Minglei Xiong, CEO i Robosea. Kur droni çiftëzohet me një aplikacion shoqërues, ju mund të merrni video 4K dhe

Media Galeri