Ai

Davide dhe Luiza janë një çift italo-shqiptar të cilët kanë braktisur Italinë duke u zhvendosur në Shkodër, të bindur se mund ta kenë më të lehtë jetën. Ata kurorëzuan dashurinë e tyre 8 vite më parë dhe siç zakonisht ndodh me vajzat shqiptare, Luiza Kolndreu u zhvendos ne Genova pranë bashkëshortit.Vështirësitë duket se e bënë të pamundur të vijonin më tej jetën atje ndaj si zgjidhje zgjodhën Shqipërinë, duke u zhvendosur në Shkodër ku dhe hapën biznes

Media Galeri