Transmetuar më 23-01-2024, 08:51

Tashmë ashtu siҫ ka ndodhur edhe në edicionet e kaluara, edhe në këtë edicion historitë personale apo jeta familjare, janë një ndër gjërat më të zakonshme që diskutohen çdo ditë në shtëpinë e “Big Brother”.

Gjatë një bisede me banorët e shtëpisë, Romeo foli më shumë rreth marrëdhënieve të tij të kaluara.

Romeo: “Në momentin që unë kam qenë në lidhje, dilja në club dhe dilja në gjëra, thosha ej hiqe dorën se shkoj në shtëpi. Të betohem, nuk e besoni por kështu ka ndodhur”.

Pra, ti në lidhje nuk ke tradhtuar kurrë?

Romeo: “Unë nëse dua një gocë rri me të, nuk do e tradhtoj me të tjera”.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd