Magazinë

Kylie e Kendall thuhet se kanë vjedhur modelin e shapkave që kanë hedhur në treg, nga kjo firmë. Pak ditë më parë  Kendall Jenner prezantoi në Twitter një lloj shapke që shitet online. Bukuroshet e kanë prezantuar produktin si një ide të tyren dhe ato kushtojnë 125 dollarë.Janë me ngjyrë të zezë, floriri, të bardhë dhe kanë për aksesorë disa zinxhirë të vendosur sipër. Megjithatë ato ngjajnë pa masë me shapkat e Chanel, të quajtura Chanel’s Nylon
23.02.2017 - 13:35
18.02.2017 - 18:37
18.02.2017 - 18:21

Media Galeri