Maqedoni Politikë

Me tensionit dhe kaosit, Parlamenti i Maqedonisë miratoi në seancën e sotme plenare ligjin e shumëdebatueshëm të gjuhëve.Ky ligj mori 64 votat e deputetëve, por pati kundërshti nga ata të cilët nuk e mbështesin këtë nismë.Situata në sallë ka qenë mjaft e tensionuar, ku për fat të mirë u arrit të evitohej një përplasje fizike mes kreut të Kuvendit, Talat Xhaferri, dhe ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski. Pas pushimit prej 15 minutash, Gruevski u rikthye përsëri në

Media Galeri