Kosovë

Ramush Haradinaj do të jetë kryeministri i ri i Kosovës.Ramush Haradinaj ka marrë besimin e deputetëve si kreu i ri i qeverisë së Kosovës.Kreu i AAK-së ka marrë 61 vota të deputetëve, ndërsa Vetëvendosje dhe LDK janë larguar nga salla.Gjatë fjalës së tij si kryeministër, ish-komandanti i UÇK-së u shpreh se Kosova do të hyjë në një rrugë të re.Ai u shpreh se pret nga Vetëvendosje dhe LDK që të jenë të bashkuar në Parlament.I pyetur se a ka pasur kushte nga Lis

Media Galeri