Transmetuar më 12-09-2023, 22:52

Dhërmiu është kthyer në një nga vendet më të lakmuara në Shqipëri.

Ndaj dhe biznesmenë të shumtë, janë vërsulur për të përfituar, duke blerë toka dhe duke investuar.

Por jo të gjithë dorëzohen para tyre.

Ky është rasti i këtij të moshuari, që thotë se i kanë ofruar 5 milionë euro për t’i blerë tokën, por ai nuk ka pranuar.

Dhe në vend të hoteleve që do të ngriheshin në tokën e tij, ai ka mbjellë fruta nga pothuajse të gjitha llojet.