Transmetuar më 19-06-2024, 00:44

Disa nga njerëzit më të suksesshëm në botë kanë diçka të përbashkët – datën e tyre të lindjes

Edhe pse nuk janë të gjithë të lindur në të njëjtën ditë, as nuk janë të gjithë të së njëjtës shenjë të zodiakut, a mund të sugjerojnë datat e tyre të ngjashme të lindjes se ky numër date i tyre është sekreti i suksesit?

Datat e lindjes që sjellin më shumë sukses janë analizuar nga Casinohawks duke parë njerëzit me ndikim në listën “Time100: Njerëzit më me ndikim të 2024”, ku përfshihen liderë botërorë, artistë, sportistë dhe pronarë biznesesh.

Këto datëlindje u analizuan për të identifikuar ngjashmëritë në të dhënat e tyre të lindjes dhe se si ato lidheshin me fushat e udhëheqjes që përfaqësonin.

Njerëzit e lindur më 22, 17 ose 21 të çdo muaji kanë më shumë gjasa të kenë një jetë të suksesshme, pasi këto tre data shfaqen më shpesh në listë dhe përfshijnë shumë aktivitete të ndryshme.

Emrat e famshëm të lindur më 22 kanë gjetur prosperitet në art, biznes, politikë dhe shkencë, duke përfshirë yllin e popit Dua Lipa (22 gusht), biznesmenen Tasunda Duckett (22 korrik), kuratoren e artit Thelma Golden (22 shtator) dhe politikanin argjentinas Javier Milea. (22 tetor).

Është interesante që njerëzit e suksesshëm të lindur në datat 22 dhe 21 të çdo muaji kanë lindur në të vërtetë në majë të dy shenjave të yjeve.

Astrologia Carrie King shpjegon gjithçka që duhet të dimë për datat e lindjes. "Këto ditë shënojnë përfundime dhe fillime, mundësi të reja dhe ndryshim të perspektivave. Shumë njerëz të lindur në këto data mund të mishërojnë cilësitë e të dy shenjave të yjeve në të cilat jetojnë. Në fakt, shumë prej tyre e shijojnë rrjedhshmërinë dhe fleksibilitetin."

Por, përpara se të filloni të pretendoni se keni tiparet e dy shenjave nëse keni lindur në datën 22, Carrie thotë se nuk është aspak kështu: "Nuk është e vërtetë të thuhet se, astrologjikisht, njerëzit në fakt kanë tipare të të dyja shenjave, edhe nëse ato ‘lindin brenda 12 orëve pasi dielli kalon nga një shenjë në tjetrën. Astrologjia është një art shumë i saktë. Datat janë të rëndësishme dhe astrologjia përdor pozicionin e saktë të planetëve për të krijuar një tabelë natale për një person, jo vetëm yllin e shenjës së tyre.

Studimi zbuloi gjithashtu se foshnjat e verës dhe të vjeshtës shpesh shfaqen në listë, ku katër muajt më me ndikim të lindjes janë korriku, tetori, shtatori dhe qershori. Shenjat më të suksesshme në mesin e drejtuesve të Time100 janë Luani (15.5%), Binjakët (11.27%) dhe Peshorja (9.86%).

Numerologia Valeria Martinenko thotë se mund të ketë një arsye për këtë. “Numerologjia, e cila analizon datat e lindjes, mund të jetë një mjet për të kuptuar më mirë forcën tuaj”, shpjegon ajo. "Secili ka formulën e tij të suksesit që varet nga qëllimet individuale dhe prioritetet e jetës, nëse është fama, fillimi i një biznesi, ndihma e të tjerëve apo ndërtimi i një familjeje. Çelësi është të dëgjoni veten, t’i besoni intuitës tuaj dhe të mos ndikoheni nga ndikimet e jashtme."

Valerija shton se disa numra në datat e lindjes përfaqësojnë energji specifike të fuqishme: "Njerëzit me numrat një, katër dhe shtatë i kapërcejnë më lehtë sfidat e jetës, ndërsa tre është një numër magjik për ata që janë në fushat krijuese. Njerëzit me numrin 22 në data e lindjes posedojnë energji dhe karakter të fortë që i ndihmon ata të arrijnë rezultate të rëndësishme”.

Njerëzit me numrin pesë në datën e tyre të lindjes janë të suksesshëm në fushat që kërkojnë dhënien e njohurive dhe motivimit, ata janë mësues, trajnerë dhe folës motivues të shkëlqyer. Çdo numër korrespondon me një energji dhe qëllim specifik në numerologji, kështu që çdo datë lindjeje është unike – një person i lindur më 17 është i ndryshëm nga një person i lindur më 18, edhe nëse ka lindur në të njëjtin muaj.

"Të lindurit më 17 shpesh janë të destinuar të bëhen të famshëm. Ata që kanë lindur më 17 dhe 22 e jetojnë pozitivisht energjinë e tyre të suksesit, ndaj kanë një program specifik se si të bëhen të suksesshëm", thotë Valerija.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd