Transmetuar më 08-06-2024, 12:38

Po. Një njeri me moshë 80-vjeçare konsumon në jetën e tij diçka më shumë se 2.5 miliard sekonda.

Llogaria është fare e thjeshtë:

1 minutë ka 60 sekonda, 1 orë ka 60 minita, një ditë ka 24 orë, një vit ka 365 ditë dhe nëse të gjitha këto i shumëzojmë me jetën mesatare 80 vjeç dalin 2.522.880.000 sekonda.

E ilustruar matematikisht:

60 sekonda për 1 min x 60 minuta që ka ora x 24 orë që ka dita x 365 ditë që ka viti x 80 vjet.

60x60x24x365x80 =2,522,880,000.

Ndaj ne sugjerojmë: Jetoni çdo sekondë të jetës tuaj!Noa.al

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd