Transmetuar më 29-09-2023, 11:21

Sot, Silvio Berlusconi do të mbushte 87 vjeç. Për familjen do të jetë ditëlindja e parë pa Presidentin, i cili u nda nga jeta më 12 qershor. Vajza e tij Barbara, me një postim që u shfaq në Instagram, donte të kujtonte babanë e saj.

Postimin e shoqëroi me një foto që portretizon ish-presidentin e njohur të Milanit me vetë Barbara, e cila ishte gjithashtu CEO e klubit kuqezi për pak më shumë se tri vite, si dhe zv.presidente.

"I dashur baba, nesër (sot) do të ishte ditëlindja jote, – lexojmë në postimin e saj. – Kur mbyll sytë, ende shoh buzëqeshjen tënde qetësuese dhe ndjej ngrohtësinë e dorës sate mbi timen. Ti kishe një zemër të madhe dhe një shpirt fisnik.

Silvio e Barbara Berlusconi parlano di stadio e attendono Bee

Edhe pse shumë dinë sukseset e tua sipërmarrëse dhe karizmën tënde politike, unë pata privilegjin të shoh njeriun pas liderit: i dashur, i kujdesshëm dhe thellësisht njerëzor. Mungesa jote më ka lënë një boshllëk të paplotësueshëm në zemrën time, por kujtimet dhe mësimet e tua janë fari im.

Me çdo gjest ti ke formësuar rritjen time, duke më mësuar vlerën e vendosmërisë dhe guximit. Ke besuar gjithmonë në lirinë si një e drejtë e patjetërsueshme e çdo individi dhe në respektin si shtyllë e çdo marrëdhënieje.

Casa Milan, oggi vertice Silvio-Barbara Berlusconi: i dettagli

Zemra ime mbushet me mirënjohje sa herë që mendoj për ty, njeriun që ishe edhe babai i jashtëzakonshëm, të cilin pata fatin ta kisha. Me kalimin e kohës dhe bota ndryshon, por ka gjëra që do të mbeten të pandryshueshme për mua: optimizmi juaj, etika juaj shembullore e punës, bujaria dhe aftësia juaj për të realizuar ëndrrat që mendohen të jenë të pamundura”.