Transmetuar më 21-11-2017, 20:02

Thonë që sheh mendja dhe jo syri, dhe e njëjta gjë mund t’ju ndodhë dhe juve duke parë ilustrimin në këtë foto.

Vetëm një në 20 persona mund ta dallojnë foshnjën e fshehur në fotografinë që është paksa e ngatërruar për shkak të imazheve të shumta.

A e gjetët dot se ku është fshehur bebja pa e parë ilustrimin me vizë të kuqe?

Sipas ekspertëve, sprova të tilla bëhen me qëllim që secili të shohë detajet, dhe jo foton si të tërë.

Gjithsesi, bën mirë edhe për ngacmimin e trurit. /k.k/noa.al/