Transmetuar më 24-05-2023, 08:51

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 102.6 lekë dhe shitet me 103.4 lekë.

Monedha evropiane euro sot blihet me 110.7 lekë dhe shitet me 111.4 lekë.

Franga zvicerane do blihet me 113.4 lekë dhe do shitet me 114.3 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 127 lekë dhe do shitet me 128.