Transmetuar më 18-01-2023, 14:01

Elbasan- Gjendet kufoma e mbytur e një gruaje në lumin Shkumbin.

Kufoma është pikasur nga banorë të rastësishëm që kanë njoftuar policinë.

Menjëherë pas njoftimiit, policia dhe reparti zjarrfikës kanë mbërritur në vendin e ngjarjes.

Gjithashtu në vendngjarje është edhe një grup hetimor.

Kufoma është e vështirë të nxirret për shkak të rrymës së fortë nga prurjet e lumit Shkumbin si pasojë e reshjeve. noa.al