Transmetuar më 30-10-2023, 17:49

Ka nisur mes tensionesh seanca e sotme plenare në Kuvendin e Shqipërisë.

Fillimisht kanë qenë deputetët e opozitës që kanë bllokuar foltoren pasi sipas tyre garda duhej larguar prej aty.

Më pas kryetarja Nikolla i dha fjalën deputetit të PS-së Vullnet Sinaj.

Ndërsa ai po fliste nga vendi, deputeti i PD-së bledjon Nallbati shkoi t’i fikte mikrofonin Sinajt.

Ai ia ka larguar dorën dhe më pas janë shtyrë. Sakaq Nallbati lëshoi një grusht ndaj deputetit socialist dhe deputetët e tjerë i kanë ndarë.

Kryetarja Nikolla vendosi të ndërpritet seanca përkohësisht.