Transmetuar më 11-08-2023, 22:48

Udhëtarët mbërritën me 5 tragete në Durrës. Fluksi i udhëtarëve nga porti më i madh i vendit vazhdon.

Po ashtu dhe masat për ta përballuar atë dhe shmangur vonesat në përpunimin e udhëtarëve dhe mjeteve që mbërrijnë në vend me tragetet e linjave të Barit dhe Ankonës.

Prej disa javësh tragetet e bëjnë rrugën vajtje-ardhje dhe nga e mërkura deri të dielën çdo ditë në portin e Durrësit mbërrijnë 5 ose 6 tragete dhe po aq nisen drejt porteve italiane për të përballuar kërkesat për transport detar drejt Shqipërisë.