Transmetuar më 05-02-2023, 12:42

Një tjetër iluzion optik po bën xhiron e internetit dhe synon t’ju ngatërrojë. Në fund të fundit, kjo është ajo që bëjnë iluzionet optike, duke mashtruar sytë tuaj dhe duke luajtur truke me mendjen e njeriut

Iluzionet optike, përveçse janë një mënyrë e shkëlqyer për të testuar vëzhgimin tuaj, janë edhe një mënyrë argëtimi.

Gjithashtu, praktikimi i rregullt i iluzioneve optike mund të ndihmojë në përmirësimin e vëmendjes dhe përqendrimit tuaj.

Në këtë foto ju kërkohet të ndihmoni gruan të gjejë një çelës që është i fshehur diku. Keni vetëm 6 sekonda.

Konkretisht në foto shihet një grua që pret jashtë derës.

Kërkon çelësin për ta hapur, por nuk e gjen. Ju duhet ta gjeni vetë.

E keni gjetur çelësin? Jo; Shikoni foton me kujdes dhe kontrolloni të gjitha zonat për të parë nëse mund ta dalloni atë.

Kanë mbetur edhe pak sekonda…

Vijon përpjekja për iluzionin optik Koha mbaroi. Ata që arritën të gjenin çelësin janë për t’u përgëzuar. Ata që nuk ia dolën, shihni më poshtë zgjidhjen.

Çelësi mund të gjendet në anën e djathtë të figurës. Varur në fener. /noa.al

Iluzioni optik që po çmend internetin: A mund ta gjeni leopardin në 9 sekonda?