Transmetuar më 05-02-2023, 12:30

Ky iluzion optik ka pllakosur shumë përdorues të rrjeteve sociale, pasi askush nuk mund ta dallojë leopardin me shikim të parë

Të gjitha iluzionet janë krijuar për t’ju mashtruar. Pavarësisht vështirësisë së tyre, iluzionet optike kanë arritur të tërheqin vëmendjen e përdoruesve të internetit, të cilët janë vazhdimisht në kërkim të sfidave të reja.

Dëshironi të provoni se sa i mirë është vëzhgimi juaj? Kjo foto është testi i përsosur.

Ju duhet të gjeni një leopard të bardhë (leopard bore) të fshehur midis tufës së drerëve brenda 9 sekondave.

Leopardi i borës është një grabitqar shumë inteligjent, pret që dreri të pushojë para se t’a sulmojë.

A mund ta dalloni leopardin e bardhë përpara se të sulmojë një dre që nuk dyshon?

Shikoni me kujdes foton, skanoni të gjitha pikat e imazhit dhe përpiquni ta gjeni.

Numërimi mbrapsht ka filluar. 3,2,1…

Koha mbaroi. Sa prej jush e gjetën leopardin e borës brenda afatit kohor?

Disa përdorues me vëzhgim të mirë do ta kenë pikasur kafshën e fshehur. Të tjerët duket se janë ende në kërkim të saj. Pyesni veten se ku fshihet?

Është bërë “njësh” me shkëmbinjtë, duke e vështirësuar kështu gjetjen e tij në shikim të parë. /noa.al