Transmetuar më 04-01-2023, 09:09

Tiranë- Siç kishte paralajmëruar, vëllai i madh ka ndëshkuar të gjithë banorët pasi përdorën fjalor vulgar dhe gjuhë fyese brenda shtëpisë.

Të gjithë banorët e shtëpisë së “Big Brother VIP 2” janë në nominim këtë javë.

“Natyra e formatit e parashikon që do ketë konflikte, por çështjet duhet të trajtohen me respekt, të ofendosh dikë nuk tolerohet as dhuna dhe bullizmi janë të patoletuerueshme”, tha Arbana.

Tani publiku duhet të votojë se cilin nga banorët dëshiron të shpëtojë. Më pak i votuari do të eliminohet.