Updated; 27-07-2020, 00:49

Pamjet filmike që shikoni më poshtë u publikuan sonte në rrjet.

Ato tregojnë buzë detit në Vlorë, teksa një mashkull i rritur kryen akt të mirëfilltë intim në mjedis fare publik.

Për më tepër ky çift as që shqetësohet për njerëzit përreth dhe kalimtarët.

Vlorë (+18)

Publiée par Gazeta Atdheu sur Dimanche 26 juillet 2020