Transmetuar më 26-12-2019, 12:25

Grupi gjerman “Berliner Sea Dogs” ka zhvilluar zhytjen tradicionale të Krishtlindjeve në Liqenin Oranke, jo shumë larg kryeqytetit gjerman.

Rreth 40 persona janë zhytur në ujërat e akullt, në 5 gradë, me një temperaturë uji të brendshme 6 gradë.

Të gjithë të veshur me kapelën tradicionale të Krishtlindjeve dhe me rrobe banjo me temën e festës, shumë burra dhe gra kanë sfiduar temperaturat e ulëta.