Transmetuar më 05-12-2025, 08:38

Çaji më i mirë për të zhdukur fryrjen, sipas dietologes. Ky çaj mund të ulë fryrjen menjëherë dhe të ndihmojë tretjen! Flet dietologia Elizabeth Shaw

Fryrja e barkut është një shqetësim i shpeshtë që mund të të bëjë të ndihesh në siklet. Edhe kur i kushton kujdes ushqimit, ndonjëherë shfaqet papritur dhe të lë të pyesësh se çfarë e shkaktoi dhe si mund ta largosh.

Fatmirësisht, shkenca ka avancuar dhe sot dihet qartë se cilat pije mund të ndihmojnë në reduktimin e këtij problemi dhe në përmirësimin e ndjesisë së përgjithshme.

Sipas dietologes Elizabeth Shaw nga Eating Well, çaji jeshil është një nga pijet që lehtëson fryrjen. Përveçse është i pasur me antioksidantë, si katekinat, ai ndihmon në qetësimin e fryrjes, mbështet shëndetin e zorrëve dhe përmirëson tretjen.

Edhe nëse nuk je admirues i çajit, ka shumë mënyra për ta përfshirë atë në dietën tënde dhe për të përfituar nga vetitë e tij të dobishme. /noa.al

Shënim: Disa imazhe gjenden nga interneti, që konsiderohen të jenë në domenin publik. Nëse dikush pretendon pronësinë, ne do të citojmë autorin, ose, sipas kërkesës, do të heqim menjëherë imazhin.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit