Transmetuar më 11-07-2024, 11:37

Shtyhet në Gjykatën e Posaçme procesi për liderin e opozitës, Sali Berisha, një seancë e cila duhet të mbahej për informacionin dymujor.

Seanca e radhës u caktua në datën 19 korrik.

Avokatët e Berishës kanë kërkuar aktet, për të cilat gjykata thotë duhet t’i paguajnë.

Berisha i kërkon aktet për informacionet dymujore pa pagesë.

Njoftimi:

Rrëzimin e kërkesës të paraqitur nga kërkuesi Sali Berisha, me objekt: “Përjashtimin e gjyqtarit Ilir Panda, Sokol Binaj, Sandër Simoni, nga gjykimi i çështjes penale nr. 61007- 00370-00-2024, që i përket rekursit kundër vendimit nr. 85, datë 17.04.2024 të Gjykatës së Posaçme të Apelit Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar”.

Ky vendim t’i njoftohet kërkuesit Sali Berisha dhe gjyqtarëve, Ilir Panda, Sandër Simoni dhe Sokol Binaj.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit