Transmetuar më 07-07-2024, 18:58

Tuneli i Llogarasë ka shkaktuar trafik të rënduar, pavarësisht se ka vetëm dy ditë që është hapur për publikun dhe duhet të lehtësonte kalimin në këtë aks.

Qindra pushues janë bllokuar për orë të tëra në radhë kilometrike, në dalje dhe brenda tunelit në tentativë për të shkuar apo për t’u kthyer nga plazhet.

Sipas disa raportimeve në disa media, trafiku është shkaktuar nga qytetarët kuriozë që kanë marrë makinat e tyre dhe kanë nxituar për të parë këtë vepër të infrastukturës rugore.

Kujtojmë se kalimi në tunel këtë vit është falas, ndërsa vitin tjetër do të jetë pesë euro për makinë.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit