Transmetuar më 27-06-2024, 13:16

TIRANË- Janë publikuar rezultatet e testit të Matematikës.

Provimit të matematikës iu nënshtruan 26,683 maturantë në të gjithë vendin. Notë jokaluese pra 4.00 e kanë marrë 701 maturantë.

Ndërkohë notën maksimale 10.00 e kanë marrë 242 maturantë. Mësohet se kalueshmëria për këtë provim është 97.37%, dhe nota mesatare 6.79.

Notat mund t’i gjeni tek ky  link.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit