Transmetuar më 04-05-2024, 10:00

Karta e Kreditit Fibank është një mjet mjaft i dobishëm për administrimin e parave që mund ta përdorni për të paguar mallra dhe shërbime, duke kryer pagesa pa kontakt në dyqane, hotele, restorante, agjenci udhëtimesh etj.

Mund të lëshohet në tre monedha: LEK, EUR, ose USD dhe Fibank nuk ofron komision mirëmbajtjeje për vitin e parë për të gjithë klientët e saj të rinj të kartave!

Fibank në bashkëpunim me VISA u ofron të gjithë klientëve një Kartë Krediti gati në 3 ditë dhe me zero komisione në mbarë botën!

Kjo kartë krediti është para në një xhep ekstra, jashtëzakonisht i dobishëm me një limit deri në 25.000 EUR.

E vlefshme si për individë edhe për biznese, karta mund të përdoret me limitin e saj të plotë për një sërë transaksionesh,

Kartat e kreditit të Fibank janë shoqërues mjaft të vlefshëm udhëtimi. Ato ofrojnë komoditet maksimal kur jeni në lëvizje, duke ju lejuar të paguani për fluturimet, akomodimin dhe shpenzimet e tjera të udhëtimit. Plus, nuk do të keni nevojë të mbani sasi të mëdha parash.

Nëse jeni duke blerë sende ushqimore, veshje ose pajisje elektronike, një kartë krediti thjeshton procesin. Ju mund të bëni blerje pa u shqetësuar për të pasur para të mjaftueshme me vete.

Këto karta ju lejojnë të përdorni edhe paratë tuaja për të paguar në pikat e shitjes me pakicë që kërkojnë pagesë me kartë krediti.

Është si të kesh komoditetin e një karte krediti ndërsa përdor fondet e tua.

Nëse keni karta Gold nga Fibank, do të përfitoni oferta dhe privilegje ekskluzive.

Këto mund të përfshijnë zbritje, kthim parash ose avantazhe të tjera.

Bozhidar Todorov, Drejtor i Përgjithshëm, Fibank Albania

“Ky është absolutisht produkti më i mirë me komoditet shtesë për çdo mbajtës karte në Shqipëri dhe ne jemi krenarë që e ofrojmë në Fibank. Kartat e kreditit Fibank jua bëjnë jetën më të lehtë!” – shprehet Bozhidar Todorov, CEO i Fibank Albania.

Kufiri i kartës së kreditit mund të aplikohet edhe si tërheqje cash nga ATM-të dhe Fibank nuk aplikon asnjë komision për transaksionet online ose në çdo pikë shitje brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Të gjithë mbajtësit e kartave të Fibank nuk gëzojnë kufizime në kufirin dhe numrin e transaksioneve për përdorimin e tyre.

Ripagimi i kartës është ekstra i përshtatshëm nëpërmjet kësteve të vogla mujore duke filluar nga minimumi 5%.

Me sigurinë tonë Fibank 3D, klientët tanë gëzojnë mbrojtje maksimale për të gjitha blerjet e tyre online. Të gjitha kartat e kreditit të Fibank janë pa kontakt duke përdorur veçoritë "tap & go".

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd