Transmetuar më 30-04-2024, 23:44

Edhe pse kur dëgjon fjalën “dush i artë”, mendja mbase shkon te një ritual luksoz dhe i bukur, nuk është ashtu siç e mendon. Për ata që nuk e dinë, një “dush i artë” është një mënyrë parapërgatitjeje seksuale gjatë së cilës një prej partnerëve urinon mbi tjetrin me dakordësi të vendosur më parë.

Terapistët e seksit theksojnë se kjo metodë trajtohet si fetish që lidhet me sadizimin, mazokizmin dhe dominancën në seks.

Kjo preferencë seksuale konsiderohet si çdo tjetër nga ekspertët e seksit. Por është disi delikate dhe duhet dakordësi e plotë nga partneri. Është shumë e rëndësishme që komunikimi të jetë i qartë dhe e gjithë situata të vendoset dhe diskutohet para se të ndërmerret.

Këshillohet të vendosen disa fjalë që do përdoren si kode për të ndërprerë ose vazhduar procesin. Eksperienca seksuale e “dushit të artë” është e sigurt në shumicën e rasteve, por ekzistojnë disa rreziqe nëse nuk je i/e kujdesshëm/me. Një prej tyre është shpërndarja e një infeksioni në traktin urinar.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd