Transmetuar më 09-04-2024, 23:40

“Skenë e shëmtuar, nuk di çfarë fjale ti vendos. Jam e lumtur me reagimin e gocave përveç Françeskën. Ai burrë që nuk e mban dot përdredhjen të shkojë në banjë dhe të qajë”-tha Ori Nebiaj.

“Edhe kur i thua shife si ec, nuk kam parë ndonjë gjest te ecja e saj, më duket normale, prandaj se mendoj se është tendencioze. Bëhet fjalë për striptizëm, ai të tërhiqet sa të dojë sot”-tha Arbër Hajdari.

“Unë e pata për sfilatë, nuk thash gjë për të keqe”-tha Meritoni.

“Ky mllefi i Liamit më tmerron. Më e tmerrshme është ta mbështesësh këtë dhe ta justifikosh, kaq”-tha Heidi.

“Kemi dy maniakë në shtëpi”-tha Romeo.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd