Transmetuar më 04-04-2024, 22:04

Meritoni, Egla dhe Ilnisa vazhdojnë të jenë të izoluar në Dhomën e Bardhë, ku edhe pse nuk shkojnë mirë me njëri-tjetrin, ata duhet të durojnë, pasi ky është një dënim nga “Vëllai i Madh”.

Ilnisa dhe Egla janë të vendosura të mos bëjnë paqe. Së fundmi Egla ka përdorur një fjalor jo etik ndaj Ilnisës, ndërkohë që ajo hante bukë.

Egla: Do të të bëja një mender p*rdhë të të përshëndesja por s’më vjen!

Ilnisa: Vërtet?

Egla: Po të të përshëndesja se vetëm atë meriton në dialog.

Ilnisa: Ndërkohë që unë po ha mëngjes, kaq e paedukatë je?

Egla: Kaq e paedukatë jam për njerëz si puna jote me edukatë të madhe.

Ilnisa: Më vjen shumë keq për ty.

Egla: Po ikë moj ha bukë aty mbytu dhe na lër rehat.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd