Transmetuar më 01-04-2024, 10:38

Pala greke në pikën doganore të Kapshticës ka njoftuar ndryshimin e kushteve të grevës së paralajmëruar nga Sindikata Doganore përsa i përket hyrje daljeve në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës.

Pala greke i ka bërë me dije policisë kufitare të Kapshticës se gjatë 48 orëve të grevës së data 2-4 Prill, do të ketë një ndryshim lidhur me lëvizjen e mjeteve të vogla të cilët do të lëvizin në të dyja anët e kufirit, 1 orë,në harkun kohor të 4 orëve.

Kushtet e tjera të grevës mbeten të njëjta, që do të thotë se nga data 2-4 Prill nuk do të lejohen hyrje- daljet e mjeteve të transportit të mallrave, të autobusëve dhe shërbimit taksi.

Policia greke ka bërë me dije se oraret e punës janë (me orën greke)

02/04/2024 06:00-07:00 10:00-11:00 14:00-15:00 18:00-19:00 22:00-23:00

03/04/2024 02:00-03:00 06:00-07:00 10:00-11:00 14:00-15:00 18:00-19:00

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd