Transmetuar më 02-03-2024, 18:18

Spitali i Lushnjes ndodhet në një gjendje të mjerueshme, niveli i higjienës është dramatik ndërsa nuk ka as kushtet më minimale.

Edhe personeli mjekësor që punon në këtë repart është i pakënaqur me ambientet të cilat janë në gjendje të mjerueshme.

Ministria e Shëndetësisë ka premtuar largimi nga këto ambiente por premtimi nuk është mbajtur dhe cdo ditë e më shumë gjendja rëndohet.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd