Transmetuar më 19-02-2024, 06:10

Të dashur lexues së shenjës Demi, lexoni horoskopin e javës së re që ka hyrë, nga Paolo Fox, një përkthim ekskluziv nga noa.al, zbardhur nga përshkrimi audio i astrologut të njohur.

Zbuloni se çfarë kanë rezervuar yjet për ju, për javën nga 19 deri më 25 shkurt 2024. Gjithçka për dashurinë, punën, mirëqenien dhe fatin.

https://noa.al/lajmi/2024/02/2424979.html

Unë do të rekomandoja të hiqni dorë nga ndjenjat negative edhe sepse jam i bindur se çdo veprim i gabuar i drejtuar ndaj një personi tjetër (edhe nëse është i drejtë dhe ndoshta i motivuar) krijon një energji negative që herët a vonë kthehet mbrapsht.

Ja pse për të jetuar në paqe duhet të jesh pozitiv dhe qëndrimi më i mirë që duhet të kesh edhe ndaj atyre që na japin shqetësime është thjesht, indiferenca. Por shtrohet pyetja a do ta keni të mundur?

Për çiftet që e duan njëri-tjetrin, ky Venus disonant identifikon një problem në mënyrën si e shihni njëri-tjetrin, ose ka arsye të tjera apo barriera për të kapërcyer.

PUNA:

Periudhë aktive në sektorin profesional, mund të vijë një energji e madhe dhe pozitive, por kushtojini vëmendje disa pjerrësive të vazhdueshme: nuk duhet të harrojmë se ka planetë si Marsi që janë disonantë me Jupiterin, prandaj kjo është një periudhë betejash të hapura.

Sikur t’ju duhej të ripohoni forcën tuaj në një bashkëpunim, kini kujdes disa mosmarrëveshje të hapura kundër vullnetit tuaj, nga palë të treta.

Pavarësisht nervozizmit tuaj të madh, duhet të shqyrtoni me kujdes programet dhe projektet dhe të dilni përpara nëse duhet të kërkoni diçka të rëndësishme.

MIRËQENIA:

Kur jeni të shqetësuar se përfundoni të përfshirë nga një gjendje ankthi, bëni kujdes sidomos rreth të premtes. Ju ndihmon fakti që çështjet praktike mund të shkojnë më mirë, në këtë rast mbani mend që është e nevojshme të angazhoheni.

Shumë gjëra të reja që mbushin jetën tuaj ofrojnë një shkëputje të qartë me një të kaluar që ishte më shumë për të dëgjuar sesa për të bërë.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit