Transmetuar më 11-02-2024, 12:42

Po zhvillohet sot Asambleja e PS e thirrur nga Edi Rama.

Asambleja ka në fokus situatën aktuale të bazës socialiste.

Në këtë Asamble pritet edhe një zhvillim tjetër.

Bazuar në statusin e PS nuk përjashtohet mundësia e përjashtimit nga asambleja të disa prej anëtarëve të saj.

Bëhet fjalë për ata anëtarë të cilët kanë munguar në asambletë e shkuara si dhe në Kongres.

Gjithashtu ndëshkime priten edhe disa të tjerë të cilët nuk janë angazhuar në jetën e partisë në bazë dhe nuk janë përshirë në raportime të zonave të tyre të mbikëqyrjes.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd