Transmetuar më 10-02-2024, 12:24

Astrologia e njohur Meri Shehu, gjatë një bisede me banorët e tjerë, ka treguar kriteret e partnerit që dëshiron të ketë në krah, teksa u shpreh se kërkon një mashkull të fuqishëm.

Ajo shprehet se dëshiron të ketë në krah një shok në jetë dhe nuk ka rëndësi që të jetë i bukur, por “të jetë një njeri që të më balancojë”.

E pyetur nëse dashurohet vetëm me njerëz që kanë lekë, astrologia u përgjigj se “duhet të ketë një pozitë, dua një mashkull të fuqishëm tani, pse çfarë do të bëj unë, ta mësoj se si të bëjë lekë”.

Ndërsa shtoi se një mashkull të bukur, por që s’ka para , do ta merrte vetëm për një natë.

“Po mir moj për një natë e marr unë. Vetëm nëpër filma ndodhin”, u shpreh ajo.

Fationi: “Meri po të kishte shumë lekë do të ishte nga ato “sugar mami”, do ti kishte blerë ndonjë lambo ndonjërit”.

Meri: “Unë të jap lekë! Qyqja, i kam baruar ato fantazi unë, kështu që pres gjëra….”.

Rike: “Po nëse o Mer dashurohesh me një person që s’ka lekë fare dhe kërkon ndihmën tënde”.

Meri: “Se besoj që në këtë moshë të dashurohem që nuk ka lekë fare, sepse s’ka hajër ai muhabet. Mbaroi dëgjo Merin ti”.

(Banorët shpërthejnë në të qeshura)

Rike: “Po ja bjen brenda me një që s’ka fare”.

Meri: “E heq fare, po pse çfarë do bëj unë do bëj bamirësin e njerëzve që s’kanë lekë. Jo moj motër nuk është i zoti, kur të bëhet i zoti le të vijë”.

Rike: “Dashurohesh vetëm me njerëz që kanë lekë”?

Meri: “Jo vetëm që kanë lekë, duhet të ketë një pozitë. Unë dua një mashkull të fuqishëm tani, pse çfarë do të bëj unë, ta mësoj se si të bëjë lekë”?

Rike: “Po ja të vjen njëri super king, po yll dhe të jetë sytë e bukur por është fukara”.

Meri: “Po mir moj për një natë e marr unë. Vetëm nëpër filma ndodhin kjo”.

Rike: “Unë mendoj që ti po mund të dashurohesh edhe me një të varfër”.

Meri: “Se besoj, i kam kaluar këto gjëra. Unë dua një shok në jetë, të ketë arritur diçka në jetë. Të kem çfarë të bëj, çfarë të komunikoj. S’ka rëndësi që të jetë i bukur, por të jetë një njeri që të më balancojë”.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd