Transmetuar më 01-02-2024, 23:25

Lexoni horoskopin mujor nga Paolo Fox për të zbuluar se çfarë kanë rezervuar yjet për ju:

Këto janë parashikimet astrologjike për muajin shkurt 2024 për shenjën e nëntë të zodiakut, Shigjetari.

Gjithçka për dashurinë, punën, mirëqenien dhe fatin, përkthyer nga noa.al.

https://noa.al/lajmi/2024/02/2422981.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2422989.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2422991.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2422996.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2422998.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2423002.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2423003.html

https://noa.al/lajmi/2024/02/2423004.html

Shigjetari, Shkurt 2024 nga Paolo Fox

Me Saturnin ende të trazuar, nuk flitet për para që bien nga qielli, por të paktën do të mund të ecni përpara me qetësi më të madhe mendore.

Blerjet dhe shpenzimet do të duhet të bëhen me kujdes, duke pasur në mendje edhe faktin se pjesa e dytë e vitit mund të jetë më pak e favorshme përsa i përket mundësive.

Nga ana tjetër, ndjenjat forcohen gjatë këtij muaji shkurt, veçanërisht pas datës 16 kur Venusi do të nisë një tranzit të rëndësishëm.

Është e qartë se ndër të lindurit e shenjës tuaj, shumë prej jush u martuan vitin e kaluar kurse disa të tjerë kanë përjetuar pasione tërheqëse.

Shigjetari më i pjekur do ta kuptojë vlerën e lirisë dhe kjo mund të jetë problem nëse nuk keni ndjenjën e duhur për të dashurin/ën tuaj.

Jo se kjo është një shenjë e keqe dhe që stimulon tradhtinë, por dëshira për pavarësi mund të bëhet rrezik për ata që janë tashmë të mërzitur në lidhjen që kanë.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit