Transmetuar më 29-12-2023, 14:10

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kroaci, ku një burrë ka eliminuar nënë, gruan e më pas veten.

Pas eliminimit të së nënës së tij, ai ka ndjekur bashkëshorten në dyqan, të cilën e ka ekzekutuar me armë zjarri.

Autori më pas është mbyllur në shtëpi dhe ka qëlluar veten.

Qytetarët janë shprehur të tronditur pas krimit të frikshëm.

“Një çmenduri e plotë. Ishte me të brendshme, me pushkë në dorë, burri hyri në dyqan pas gruas së tij, e cila po vraponte në panik dhe po kërkonte ndihmë”, tha njeri prej dëshmitarëve.

Autoritet kroate kanë nisur hetimet në lidhje me ngjarjen makabre.